Loading...
Gumenjaci Brig2019-02-06T09:21:22+00:00

BRIG GUMENJACI #1

Vrhunski gumenjaci brig su najprodavaniji na svijetu.

EAGLE

Serija Eagle – spoj performansi i elegancije

BRIG Eagle je brzo plovilo za obilaske. Ističe se kao vodeći u svojoj klasi, kombinirajući suvremeni stil s udobnošću i vrhunskim performansama. BRIG Eagle serija su zapravo plovila visokih performansi ili jednostavno savršena platforma za opuštene doživljaje na vodi.

Eagle 10

Eagle 8

Eagle 650

Eagle 6

Eagle 5

Eagle 380

Eagle 340

NAVIGATOR

Serija Navigator – bolji po dizajnu

Suočeni ste s ikonom stila, serijom BRIG Navigator. Moćna konstrukcija, kvadratni pramac i široki tubusi čuvaju vas suhim i pružaju najbolju stabilnost u klasi. Bilo da se radi o ekspediciji na otvorenoj vodi , istraživanju obale ili uživanju u vodenim sportovima sa svojom obitelji, čvrsta Navigator serija pružit će vam sigurnost i udobnost.

Navigator 700/730

Navigator 610

Navigator 570

Navigator 520

Navigator 485

FALCON RIDER

Falcon Rider – Efikasan i fokusiran

Serija Falcon Rider fokusirana je na praktičnost i vrijednost. Njegov minimalistički dizajn rezultira lakim plovilom koje nudi maksimalno efikasnu potrošnju goriva, uz zadržavanje klasičnih dizajnerskih značajki BRIG-a. Falcon Rider gumenjaci su dostupni u tri izvedbe: bez konzole, jahaća konzola i izvedba s klupom i konzolom.

Falcon Rider 570

Falcon Rider 500

Falcon Rider 450

Falcon Rider 400

FALCON TENDER

Falcon Tender – tenderi/brodice

Falcon tenderi su posebno opremljeni čvrstim stakloplastičnim trupom za korištenje kao tenderi (pomoćna plovila) na brodovima i jahtama, ali također kao i za rekreaciju i samostalno korištenje. Jaki trup od stakloplastike u kombinaciji s gumenim tubusima osiguravaju suhu i glatku vožnju, svaki put.

Falcon Tender 480

Falcon Tender 420

Falcon Tender 380

Falcon Tender 360

Falcon Tender 330

Falcon Tender 300

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Zatraži ponudu

Dobrodošli u svijet plovila