BRIG GUMENJACI #1

Vrhunski gumenjaci brig su najprodavaniji na svijetu.

EAGLE

Serija Eagle – spoj performansi i elegancije

BRIG Eagle je brzo plovilo za obilaske. Ističe se kao vodeći u svojoj klasi, kombinirajući suvremeni stil s udobnošću i vrhunskim performansama. BRIG Eagle serija su zapravo plovila visokih performansi ili jednostavno savršena platforma za opuštene doživljaje na vodi.

Eagle 10

Eagle 8

Eagle 6.7

Eagle 650

Eagle 6

Eagle 5

Eagle 4

Eagle 3.5

NAVIGATOR

Serija Navigator – bolji po dizajnu

Suočeni ste s ikonom stila, serijom BRIG Navigator. Moćna konstrukcija, kvadratni pramac i široki tubusi čuvaju vas suhim i pružaju najbolju stabilnost u klasi. Bilo da se radi o ekspediciji na otvorenoj vodi , istraživanju obale ili uživanju u vodenim sportovima sa svojom obitelji, čvrsta Navigator serija pružit će vam sigurnost i udobnost.

Navigator 26

Navigator 24

Navigator 700/730

Navigator 610

Navigator 570

Navigator 520

Navigator 485

FALCON RIDER

Falcon Rider – Efikasan i fokusiran

Serija Falcon Rider fokusirana je na praktičnost i vrijednost. Njegov minimalistički dizajn rezultira lakim plovilom koje nudi maksimalno efikasnu potrošnju goriva, uz zadržavanje klasičnih dizajnerskih značajki BRIG-a. Falcon Rider gumenjaci su dostupni u tri izvedbe: bez konzole, jahaća konzola i izvedba s klupom i konzolom.

Falcon Rider 570

Falcon Rider 500

Falcon Rider 450

Falcon Rider 400

FALCON TENDER

Falcon Tender – tenderi/brodice

Falcon tenderi su posebno opremljeni čvrstim stakloplastičnim trupom za korištenje kao tenderi (pomoćna plovila) na brodovima i jahtama, ali također kao i za rekreaciju i samostalno korištenje. Jaki trup od stakloplastike u kombinaciji s gumenim tubusima osiguravaju suhu i glatku vožnju, svaki put.

Falcon Tender 480

Falcon Tender 420

Falcon Tender 380

Falcon Tender 360

Falcon Tender 330

Falcon Tender 300